Friday, December 01, 2006

Meie auto juht Indias



Kui me oma autojuhi-Roopiga esimesel hommikul kohtusime, olime onnelikud, et meie palvele vastati ja saadeti noor juht, kes oskas piisavalt inglise keelt, et me yksteist moistaks.
Kuigi paljud autojuhid ei raagi inglise keelt, on siin vaikestel poistel kombeks kysida kust sa oled parit et siis sinuga suhtlema hakata kas inlise, prantsuse, hispaania voi kes teab mis keeles. Kuid kui mu vastuseks on Eesti, siis jaavad nad suu ammuli seisma ja lopetavad tyytamise voi siis ytlevad et tulevad homme tagasi.(loomulikult jarjekordne voimalus raha kysimiseks)

Reisi alguses onnestus meil tutvuda Roopi perega ja naha tema kodu, kus meile pakuti hommik sooki.
Indias oppisime vahemalt yhe asja ara. ARA USALDA MITTE KEDAGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kuid nagu koikjal, on ka siin erandeid. Ja onneks oli Roop meie ingel, kes meie eest vaga hasti hoolitses ja meid koiksugu asjade (selle juures ka oma pomo eest-kes meie reisi organiseeris) eest hoiatas.

Nii siis, kui keegi plaanib kunagi Delhi kanti tulla, palun votke Roopiga yhendust ja teie reis on probleemideta garanteeritud. Roop_Kishore8513@yahoo.om
Kodune tel: 0091(Inia)-011(Delhi)-22781284. Mobla: 0091-09810517677
Kuigi me arvasime, et ka Roopi pomo oli tore usaldusvaarne inimene, oleme nyyd reisi jooksul kogenud, et ta unustas meile bussi pietid ostmast. Ja see lisa $50 mis me rongi mugavuste eest juurde maksime laks tema tasku mitte piletite peale.
Siin siis vaike reklaam Roopile, kes oma reisi ari yritab alustada. Ja voin julge sydamega oelda, et ta on sydamest vaga hoolitsev ja tore reisi kaaslane, kes on usaldusvaarne inimene ja keda ma ka hea meelega oma sobraks voiks kutsuda.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home