Friday, November 24, 2006

Carpets


Esimest korda elus oskan ma nyyd hinnata vaipu ja naha,et see ei ole mitte ainult ese maas mis kylma porandat katab,vaid kogemus ja armastus kunsti vastu.
Poodi sisse astudes avaneb ruum kus iga sein on kaetud vaipadega. Parast graatisliselt vaiba lahti rullimist palutakse sul sellele istuda ja juba tuuakse India teed, et sa siis end mugavalt sisse seaksid ja oleksid valmis oma esimese elu koige kallima vaiba ostma. Koigepealt vaiksed odavamad vaibad ja siis suuremad siit vaibad mille hinnad algavad $6000.-
Kuid selleks ajaks oled sa juba nii palju teed endale sisse ajanud ja erinevatel vaipadel istunud, vaadanud nende solmede suurust ja tihedust, et sa oled oppinud hindama vaipu ja leidnud enda lemmiku. Yhed kliendid olid oma reisi lopetanud selle poega, et siis uue vaibaga kodu poole asuda. Mul oli ausalt sama tunne, et akki jataks kuhugi minemata ja ostaks vaiba, kuid siis tuli meelde kui palju vaeva ja kui kaua on Adam seda reisi plaaninud, et pidin vagise motte peast viskama. Kuid nyyd tean milline mu unelmate vaip valja naeb.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home